2013. május 7., kedd

~4/1. Fejezet



4/1. Fejezet

Salut!
Bocsássatok meg a rengeteg (…) késésért, de konkrétak észre se vettem, de elrepültek a napok. Mint látjátok, ez csak a fejezet els
ő fele, a második VALÓSZÍNŰLEG vasárnap, vagy hétfőn érkezik. Igyekszem megírni időre.
Akit érdekelne –remélem azért akad 1-2 ilyen ember is – felvettek a suliba amit megpályáztam (Informatikai 4+1 év nyelvi el
őkészítő) úgyhogy szeptembertől ott kezdek… féleeek XDXD
A fejezetr
ől annyit, h hibákért, illetve tartalomért/hosszúságért felelősséget nem vállalok J

Ui.: A kérdések a végén most elmaradnak, de 3-4 komit szeretnék, ha lehet (az enyémek nem számítanak)
Pusz,
Lottie W.



     - Na, miről beszéltetek? – Ne nézz fel, ne nézz fel, ne nézz fel! A szemeinek bűverejük van. Aki pasiból van, és nem vonzódik a saját neméhez – bocs Lambert, tudod, hogy bírlak haver – az nem tud „szilárd halmazállapotban” maradni attól a pillanattól kezdve, hogy belenéz a smaragd – már amikor smaragd – kiscica szemekbe. – Szupersztár, adjak térképet, hogy kijuss a szememből, vagy menni fog egyedül is?
    - Mi… mit mondtál? – Megrázom a fejem, hogy magamhoz térjek. Azt hittem ebből már kinőttem… úgy 15 évesen. Úgy tűnik tévedtem. De nem gáááz.
   - Nem lényeg Szupersztár. viszont! Arról még mindig nem nyögtél ki semmit, hogy miről folyt a diskurzus.
   - Izé… csak azt mondtam nekik, hogy ezen a héten nem fogok elmászni a moziba. Erre mondták, hogy ők sem. 
   - Aha. – Látszik, hogy nem hiszi el. Szuper. De legalább nem kérdezősködik. – 2 óra és itt a pizza.
   - 2 óra?! Azt meg hogy???
   - Valami rendezvény van… Csak így tudják kiszállítani. Fent eszünk vagy lent?
   - Fent! – kiabál valamelyik barom a konyhából. Egy pillanattal később csak csörömpölést lehet hallani. – Baszki Chaz!!!
Brooke rém néz – ő ugyan nem hallotta az egészet, de az arckifejezésemből szerintem sok mindent ki tudott venni… - és rohan is a konyhába.

***
Brooke épp a fiúk fejét üvölti le a konyhában. Én bár kimenekültem telefonálásra hivatkozva, de még így is hallom. Scooter kifejezetten örült annak, hogy hajlandó voltam életjelet adni magamról és közölni, hogy hova a pokolba tűntem – ő nem pont ezeket a szavakat használta, de él a cenzúra. Anyu pedig abban a pillanatban megnyugodott, mikor kimondtam Brooke nevét. Onnantól nem mérges volt, szimplán közölte, hogy addig maradok, amíg akarok, ha lesz programom szólnak. Khm, szeretlek anyu!
A következő kör már nehezebb lesz…
Kicsöng… Egyszer… kétszer… háromszor…
   - Szia!
   - Oh, de örülök, hogy felvetted!! Nem zavarok?
   - Nem-nem. Itthon vagyok, holnap kell csak dolgoznom. – Hallom a hangján, hogy mosolyog. Szép mikor mosolyog. – De mért hívtál? Átjössz?
   - Mennék én…
   - De?
   - De az most elég nehéz menet lenne.
   - Csak nem dolgozol? Pedig most nem is lesz koncerted. Scooter rövid pórázon tart?
Jól hallom, hogy szórakozik rajtam? Kinevet???
   - Hahaha nem. – Úgy imádom, mikor gúnyolódik rajtam. Oké, ő az idősebb, neki nem nagyon lihegnek a nyakán „felnőttek”. Velem ellentétben. – Nem dolgozok. Igazából kimenőm van. Az elkövetkező 1 hónapban szabad vagyok… a többi még nem dőlt el.
   - Akkor mi a probléma? Mért nem tudsz átjönni?
   - Az igazat megvallva, elég messze vagyok.
   - Justin. Alig 5 percre laksz kocsival.
   - Ha LA-ben vagyok, akkor igen. De most hazajöttünk.
   - Haza???
   -  Stradfordba.
   - Te Kanadában vagy?! – Izé, asszem sikerült kiborítanom.
   - Ja.
   - Mégis mért? Mikor? Hogyan?!
   - Repülővel, délelőtt érkeztem, Chaz és Ry után jöttem, és mert hiányzott Brooke.
   - Brooke? – Upsz, elszóltam magam. Gratulálok Justin, nagyon okos vagy, Nobel-díjat neked. – Az a Brooke?
   - Nem sok Brooke van, aki miatt Chaz és Ryan hazarepülne nyáron… sőt, ő az egyetlen! – ennek volt valami értelme? Szerintetek sem? Oké, akkor nem vagyok vele egyedül. – tudod, ő a „kishúguk”, a Jégtündérkéjük, akiért ölnének is.
   - Justin, mielőtt monológba kezdenél – hozzáteszem egy nagyon megható monológba – tudom ki az a Brooke Kendall. Csak azt nem értem, hogy TE mit keresel ott. Chaz és Ryan mindig otthon vannak, ha a kiscsaj is, legalábbis 100-ból minimum 96 alkalommal. – Ez most komolyan kioktat? A saját barátnőm? És mi az, hogy csak azt nem ért, hogy én mit keresek itt? Brooke nem csak a fiúk Jégtündére… kishúga! Én is ölnék érte… Ez mért nem esik le az utóbbi időben a többieknek? – Brooke panaszkodik rád, hogy nem veszed fel a telefont, nem válaszolsz az üzeneteire, már hónapok óta. Hiányzol neki, de te konkrétan emberszámba sem veszed. Gondolkodik rajta, hogy lemondja az augusztusi LA-i utat, mert nem mer a szemed elé kerülni… Erre te szó nélkül beállítasz hozzá, mert hiányzott?!
   - Tudom, hogy szemét vol… Álljon meg a menet! – Mi van??? – Te honnan tudsz ezekről?!
Hallgat. A vonal, mintha megsüketült volna. Ha halványan nem hallanám, hogy lélegzik, komolyan azt hinném kinyomta. A fiúk és anyu tudtak csak az egész Brooke ügyről – meg persze Scooter… esetleg apu. – és ők nem mondták el Sel-nek! Ugye?
   - Sel?
   - Jus, felejtsd el, amit mondtam! – Olyan a hangja, minta valami bajban lenne. Most már tényleg nem értek semmit.  Hallgatózott? Megnézte a telóm? Nem… ezt nem nézném ki belőle! De ha így is lenne… ez sem magyarázat mindenre! – Mennem kell, Demi keres! Pusz!
Letette. Én már nem értek semmit. Lerogyok a mögöttem terpeszkedő matracra – napozni tökély rajta – és szétterülve az eget bámulom. A felhők lassan araszolnak felettem. Csend van, de nem az a tipikus megnyugtató, békés csend. Inkább az a fajta, mikor érzed, hogy valami van, valami készülődik… egyszerűen érezni a levegőben.
Halk motoszkálással közeledik valaki, de nincs hangulatom megnézni, hogy ki az. Ha akar, valamit úgyis közli.
   - Sel hívott. – Telepszik le mellém a matracra. Ő is hanyatt vágódik, és a felhőket bámulja. – Azt mondta, hogy kell neki egy kis idő. Egy-két nap. Utána megtudsz mindent. Minden rendben lesz.
   - Honnan tudja? Mikor felhívtam, minimum egy féltékenységi rohamra számítottam. Nem lebaszásra valami olyanról, amiről elvileg nem is tud. Elárulnád nekem, hogy a francba lenne minden rendben?! 
Mivel nem kapok rá választ oldalra fordítom a fejem. Ry kistányérnyi szemekkel bámul rám. 
   - Bro… Ha nem lennél már így is világsztár tuti elküldenélek valami tehetségkutatóba. Ilyen tüdővel csak énekes lehet az ember. – Jah, hogy leüvöltöttem a fejét? Upsz…
   - Bocsi haver. – Megint csend telepszik ránk. Bámulom az eget – milyen érdekes, visszatérő elfoglaltságom ma – és igyekszem nem gondolni semmire. tapasztalat, abból csak baj lesz, ha az ember gondolkodik. A felhőstírölés néha hasznosabb. Jé, az olyan, mint egy csirke szárny! Az meg répa! Ott meg egy kanál… bár ha fordítva nézem inkább tükör. Az meg… az most komoly egy macska?! OMG! – Amúgy… mit csináltatok a konyhában?
   - Chaz meglátta, hogy ebay-en adom el a cuccait a fanoknak és leverte Stella kedvenc vázáját. Brooke úúúgy lebaszta!
   - Te komoly eladtad a fanoknak a ruháit? Azt meg hogy?
   - Lefotóztam meg, aztán képpel felnyomtam a netre. Egy óra alatt elment… vagy 100-an versengtek érte a végén. – Anyu borogass… Ezek nem komplettek! Jó, hogy az én cuccaim nem adják el. Ha van rá bizonyíték, hogy az enyém… hu, egyesek ölnének is érte. – Bár a te cuccaid 5 perc alatt is el szoktak kelni. Illetve, az egyik használt boxered 1,5 perc alatt ment el, úgy 1000 dolcsiért. Gazdag fanok, ha unatkoznak. 
   - Mi a franc?! Ezért nem találom sehol a lila Micimackós alsóm?
   - Baszki…
Ry reakciója kb. ennyi volt, mivel a teraszajtón kirohant egy enyhén (…) vizes Chaz kezében egy röhögő Brooke-al.
   - Úgysem mered Chazy! – hogy ezt most Brooke kiabálta, vagy szimplán elröhögte azt nem tudom. De a következő pillanatban már a víz alól jött fel köhögve. Evvel eddig semmi baj, de ugye neki a medence azon részén már nem ér le a lába, így Chaz-be kapaszkodva röhög. Megjegyzem Chaz-nek sem ér le a lába.

   - Bombaaa!
Igen, kitaláltátok, evvel a mondattal (?) Ry is bevágódott a medencébe –elsodorva így a még mélyebb rész felé a másik két majmot.
   - Jus nem jössz be? Jó a víz! – Chaz úgy vigyorog, mint egy lottónyertes – mindig ilyen, ha a „hugicájával” szórakozhat, aki nem mellesleg több, mint 1 évvel idősebb nála…
   - De egy perc! – Nekem van csak annyi eszem, hogy fürdőgatyában menjek be a vízbe?


Mire visszaérek a medencéhez – fürdőgatyában, labdával – már Brooke is bikiniben van, Ryan és Chaz pedig egymást nyomkodják a víz alá. Öhm, Ry-t nemrég kórházba kellett vinni egy szalámi miatt, Brooke meg elvileg nem erőltetheti a bokáját. Vagyis… komolyan min csodálkozok? Mégiscsak Ryan Butler és Brooke Kendall ez a két személy.
   - emberek! Kifelé a vízből. Naptej! – igen, ez is csak Brooke lehet. ha nyár van és süt a nap kijön a naptej mániája. Olyankor egy topottat sem mozdulhatunk, amíg biztosan – vagyis minimum 2 rétegben – le nem vagyunk kenve. Megjegyzem, mikor a fiúkkal először voltunk úgy LA-ben, hogy anyu és Brooke nem jöttek velünk annyira leégtünk, hogy feküdni sem tudtunk. igen, nagyon kellemes volt… - Szupersztár! Ez rád is vonatkozik, ne kelljen nyaggatni!

Miután lekentük magunkat – Tündérke CSAK 3szor ellenőrizte! – mehettünk a vízbe. Ryan és Chaz egymást lökdösve rohantak a medencéhez és csobbantak be. Brooke pedig – mivel ő Ryan-nal ellentétben biceg – lassan halad csak a medence felé.
   - Egy perc és megyek, csak iszok! – szerencsére a ládában van behűtve energiaital. Megjegyzem lassan 7 óra lesz… ilyenkor pont nem ezt kéne innom… bár amiről anyu nem tud az nem fáj nekem. – Itt is vagyok!
 Épp ugranék be, mikor Ry – Chaz-től kb. 2, tőlem 1 méterre – hülyülve lenyomja Brooke-ot a víz alá. Aha, evvel semmi probléma nem is lenne… Ha Brooke fél perc múlva feljönne a víz alól.
   - Mi a…?
Basszus! Ez nekem csak most esik le?
   - Ryan te idióta!
Épp időben ugrok be, és húzom ki Jégtündért a vízből. Köhögve levegőért kapkod, közben úgy kapaszkodik belém, mintha az élete múlna rajta. Ryan értetlen arccal bámul, de úgy tűnik Chaz-nek lassan leesik a szitu.
   - Chaz, átveszed? – ő csak bólintva ideúszik mellém – mint mondtam mély a víz – átveszi a síró, köhögő kismajmot és elkezd vele kifelé menni.
   - Ryan te idióta vadállat! – Rontok neki. amúgy szerintem még mindig nem tudja, hogy mi bajuk. Mivel nem ér le a lábunk elég nehéz védekeznie, csont nélkül gyomorszájon vágom. A fájdalomtól összegörnyedve merül el a vízben.


Chaz Sommers

 Ryan néha iszonyatosan hülye tud lenni. Vagyis… csak képes mindent elfelejteni és a pillanatnak élni. Ez addig rendben is van, amíg valaki meg nem sérül. Vagy Brooke.

   - Jégtündérke semmi baj! – Kint vagyunk a füvön, de Brooke még mindig sír. Érthető, Felemelem és elviszem minél távolabbra. Nem hiányzik még az is, hogy végighallgassa Ry megverését. Ahogy elérjük a szivacsot letenném rá, de még mindig nem enged el. – Brooke, nincs semmi baj. Engedj el kérlek.
   - Chazy… - Smaragdzöld szemei csillognak a könnyektől, de nem ez a legfélelmesebb. Hanem a rettegés, ami a tekintetében tükröződik. – Maradj, kérlek…
   - Brooke, ha maradok, a két hülye szétveri egymást! – Mutatok a medence felé, ahol Jus és R… Hova a büdös életbe tűnt Ryan? !

~ Ugyanekkor Amerikában ~
Ha gyors vagyok, még elérem a következő járatot. ha nem gáz lesz. Nem is kicsit.
   - Anyu!!
   - igen drágám? – Jelenik meg anyu. – Mit nem találsz?
   - Megvan minden. Foglalsz nekem jegyet?
   - Persze. Hm szálloda is kell? – Oh, anyu mi lenne velem nélküled? Bólogatok, közben pedig rendesen dobálom be a cuccaim a bőröndbe. Nem tervezek sokáig maradni, csak amíg szükséges. Anyu úgy 10 perccel később mosolyogva jön vissza. – A Harlem’s-be foglaltam szobát, autót, ha akarsz, majd bérelj, a gép pedig 1,5 óra múlva indul. I. osztály, senki nem tud róla.
   - Köszi, anyu! Imádlak!  

~ Ugyanekkor egy repülőtéren ~
   - Megkérem a Stradford-i járatra váró utasokat, kezdjék meg a felszállást a Z24-es terminálban. Köszönjük.
   - Emberek gyerünk, nehogy lekéssük a gépet!
   - Oké, de hol van a szöszi?
   - Szerintem telefonál. Ma már vagy huszadszor.
   - Ahha… Aztán majd csodálkozik, ha megjön a számla.
   - Amúgy milyen megnyitó is lesz?
   - Jégpálya, asszem. Jótékonysági célokkal, vagy mi a szösz.
   - Oh, tényleg… Fiúk! Szálljunk már fel!
   - hé, okoska… én mióta vagyok fiú?!
   - Oh, bocs D… Akkor emberek, szálljunk már fel!
   - Hé, van, aki nem ember!
   - Igen, tudjuk, hogy magadra gondolsz, de most már tényleg felszállás, mert soha nem érünk oda!



2013. május 5., vasárnap

~They don't know about us - Novella

Salut!
Nagyban gépelem már a fejezetet - milliószor bocsánat amiatt is, igyekszem még ma befejezni!!! - de a késedelmek miatt gondoltam kaptok egy kis kóstolót más írásaimból is :)

Amit tudni kell! (ez de hivatalos lett XDXD)
Ezt a novellát One Direction-os (aki nem szereti őket ne szóljon be, ott a sarokban a kis x, ajánlom használatát) novellaversenyre írtam, ahol 1. helyezett lett. A kategória lényege az volt, hogy egy One Direction dal alapján kell vmit alkotni, és mivel akkoriban pont Haylor (Harry Styles + Taylor Swift) korszak volt, így nekem rögtön ez ugrott be :) véleményeket szívesen fogadok ;)


They don't know about us 


Zene: They Don’t Know About Us…

Nem bírom…
Bárhová nézek ott vagyunk…
Az emberek azt mondják, nem lehetünk együtt…

   - Gyere Hazza, megyünk! – Térít magamhoz Zayn. Lassan bólintva elindulok. Együtt hagyjuk el a stúdiót. Egy kocsival megyünk… mégsem vagyunk igazán együtt…
Niall, Lou, és Liam hátul ülnek a Rang Rover- ben, ők szinte nem is beszélnek már velem…
 Az útra koncentrálva hamar odaérek az 1D villához. A hármas hátulról megkönnyebbülve száll ki, de Zayn nem tágít. Ő az egyetlen, aki valamennyire még kiáll mellettem, holott tudom, neki is megvan a véleménye rólunk
Rezeg a telefonom. Ő az.. Zaynre nézek, aki csak bólint, hogy vegyem fel. Mogyoróbarna szemeiben a megértés mellett némi harag is csillan. Ő is dühös rám… Fél, hogy miattunk vége lesz a bandának… az álmunknak…
Mire felvenném lerakja. De rögtön jön az sms.

„Bocs Hazza, elfelejtettem, hogy stúdióztok J Ha végzel hívj!
Örökké szeretlek <3”

   - Harry, döntened kell. – Szól hozzám óvatosan Zayn. Látom, érzem, hogy féltenek…
Azt mondják mi túl fiatalok vagyunk, hogy tudjuk, mit jelent az örökké…
   - De nem tudok, nem érted Zayn?! – Úgy förmedek rá, mintha Ő tehetne mindenről, holott csak én vagyok a hibás. Hazudok, másokkal játszok, csak azért mert nem tudok dönteni. Ő vagy a banda biztos egybemaradása…Nem illünk össze, a hírnevemre hajt, csak kihasznál – mindenki ezt szajkózza nekem.
De azt mondom ők nem tudják mit beszélnek!
    - Bejössz? – Furcsa hallani, hogy arról kérdezgetnek, bemegyek-e a saját házunkba. Furcsa, de sajnos mostanság sokszor teszi fel ezt a kérdést... Mióta összevesztem a fiúkkal, inkább elmentem a saját lakásomra. Hisz ŐK is csak támadnak! Nem mellettem kéne állniuk? Támogatni? Úgy tűnik szerintük nem, mert csak a fejemhez vágnak dolgokat „nem illik hozzád, összetöri a szíved, tönkreteszi a bandát”

De azt mondom ők nem tudják, hogy mit beszélnek!

   - Igen!
Bemegyek! Nem menekülhetek el előlük, csak azért, mert nem bírják Őt…
A kanapén ülnek. Lou lába a dohányzóasztalon – mint mindig – Liam pedig próbálja lelökdösni. Sikertelenül. Niall elmerült egy tál kukoricában, amit gondolom eredetileg filmezéshez készítettek. Zayn nem túl halkan levágja cipőjét és átvágva a nappalin egy ugrása a fiúk ölében köt ki. A fiúk miután kiestek a kezdeti sokkból elkezdenek nevetni. Őszintén, boldogan, gondok nélkül – mintha normális tinik lennének. Én is elkezdek nevetni, mire megfagy a levegő a szobában. A három srác felém kapja fejét. Nem számítottak rá, hogy ebben az évezredben beteszem a lábam ebbe a házba…
Akkor voltam itt utoljára, mikor azt állították, hogy csak kihasználsz, megrágsz és eldobsz.. Így érzek, mégsem mondom el a rajongónak az igazságot… De én bízom bennünk!

Mert ez a szerelem csak erősebbé válik!
Szóval nem akarok többé várni!
Csak el szeretném mondani a világnak, hogy az enyém vagy lány!

De ők nem tudnak azokról a dolgokról amit mi csinálunk.
Nem tudják, hogy „szeretlek téged”

Persze, hogy nem tudják, hisz meg sem hallgattak. Nem tuják, hogy érted akár az életem is adnám, hogy végre megtaláltam azt akit TÉNYLEG szeretek…

De fogadok, ha ezt ők tudnák,
Féltékenyek lennének ránk!
Ők nem lesznek fent egész éjjel
Ők, Ők nem tudják, hogy egész életemben várni fogok…
Csak találd meg a szerelmet és érezd ez jobb!

   - Jé, Harold még tudja, hogy kell kinyitni a villa ajtaját! – Lou megnyilvánulásán máskor nevetnék, de nem MOST. Olyan mennyiségű szarkazmussal mondta, hogy nagyobbat ütött, mintha valamelyik hangfal esik véletlenül rám… A legjobb barátom! Minden ilyen megnyilvánulása nagyobb fájdalommal jár, mint a rajongók utálata, vagy elvesztése… Senki nem nevet, a poénnak beillő mondaton, még ő sem. Várakozva tekintenek rám, várják a reakciómat. Mindegyikük szeme tele van érzelmekkel… Liam barna kiskutyaszemében némi sértettség, és ridegség mellett, ott van a megértő csillogás is. Niall értetlenül mered rám, már mióta rájöttek, hogy itt vagyok. Belőle a fájdalmon, és a hiányérzeten kívül mást nem tudok kiolvasni. Legszívesebben üvöltenék, hogy végre megértsék: „Fiúk, szeretem ŐT, de NEM TUDOK VÁLASZTANI!!!” Hiszen…

Csak egy érintés és én hívő voltam!
Minden nap egy kicsit édesebbé válik.
Jobbá válik
Egész idő alatt jobbá válik, lány!

Lou kerüli a tekintetem. Mióta VELE összevesztem, teljesen el vagyok veszve. Azóta végképp nem tudom, hogy mit kellene csinálnom. Nincs mellettem az, akire eddig mindig számíthattam! Akkor hagyott el, amikor a legnagyobb bajban voltam! És mégis… egy szinten meg tudom érteni!
Ellenséges velem, hisz…

Bébi ők nem tudnak,
Ők nem tudnak róla!

- Felmentem! – Alig hallom a saját hangom. Szinte suttogok, ráadásul zúg a fülem és a könnyeim is igyekeznek napvilágra törni. Válaszul csak egy egybehangzó morgást kapok. Jelen pillanatban az sem érdekelné őket, ha az Eiffel-torony tetejéről készülnék leugrani. Mert ha nem is én, de Ő rajtam keresztül – vagy személyesen – bántotta őket…
A szobámba érve észre veszem BooBear répás plüssét az ágyamon, a lepedő is fel van túrva, és érezhetően Lou illata van… Ha ennyire haragszik, akkor mért aludt az ÉN szobámban?
Nem értem! Nem értek semmit!
A rajongókat!
Az utálatukat!
Hogy mért döntenek helyettem!
Mért nem lehet egyszer Egyetlen egyszer(!!!) rám bízni egy döntést?
Egy olyan döntést, ami kettőnkön kívül senkit nem érint!!!

Muszáj valahogy kiadnom ezt magamból! Muszáj!
Nem fogom tovább tűrni, hogy a rajongóim hazugság között éljenek!
De… hogy? Nem mondhatom el, se interjúban sem interneten… MEGTILTOTTÁK, holott már a menedzsment tud mindent, a fiúk is, a szüleim is, sőt(!) a rajongók is kezdenek gyanakodni, hogy valami mozgolódik!
És, hogy még ez se legyen elég, Paul azért csesztet minket, mert hiányzik 1 nyamvadt szám a CD-hez! Könyörgöm a fiúkkal írtunk vagy tizet, Ed is besegített egy-kettővel, és a dalszövegírók is dolgoztak, de még mindig csak 16 szám van meg… Ebből kettőt már hallott a világ is, de a CD még mindig nincs kész! Egy nyamvadt szám miatt lehet, hogy késik az új album, ideges a menedzsment, alig hagy aludni, és idegesebbek a fiúk a megszokottnál. Ja, és csak, hogy tegyünk rá még egy lapáttal – mert mért is lenne már egyszerű?! – nekem még pluszba itt van Ő is…

Nem mondhatom el senkinek… Mi lenne ha elmondanám mindenkinek?

Kikaparom a ruhakupac alól a jegyzetfüzetem – látni, hogy Louis itt járt… Szemétkupac az egész szoba…
 Több mint fél éjszaka csak körmölök. Még NEKI se írok, pedig tudom, hogy ki fog borulni, és annak csak én iszom meg a levét. De most Ő sem érdekel.
Zayn, úgy féltíz felé bekopogott hozzám, de annyival elintéztem, hogy nem vagyok éhes, és nem vágyok társaságra. Hallottam ahogy a fiúk elcsoszognak filmnézés után aludni, és azt is, hogy a félkómás Lou, épp az én ajtómat nyitná ki, mikor Niall odaszólt, hogy „azt hittem hanyagoljátok Stylinsont” mire BooBear is magához tért. Hajnali egy órakor megvoltam a felével. Pontosabban az első rész kész volt, de ismétlődéses rész lesz hátul, úgyhogy megvan a fele!
Le indultam kaját keresni, de egy szipogó hang megakadályozott. Lou szobája felől jött, és a hangok alapján nem most kezdte. Az ajtaja elé érve hallottam meg, hogy motyog valamit.
   - Nincs többé Stylinson. Elvette tőlem…
Nem Lou! Nem ő vett el tőled, hanem te szakítottál el magadtól, pedig végi sem hallgattál… Ígérem, hogy rendbe hozom!
A konyhába leérve „örömmel” tapasztalom, hogy Niall vacsizott… és, hogy a fiúk nem nagyon vásároltak a napokban. Az egyetlen ehetőnek minősített kaja kimerült Lou répáiban… De ha ez van, ezt kell szeretni…

 Csörög az óra…
Mennyi az idő? Hét óra? Jó, akkor még időben vagyok, a fiúkat csak délre hívták. Addig nagyon fel sem fognak kelni.
Magamra kapok egy fehér V kivágású pólót, egy fekete csőfarmert, tornacipőt. Napszemüveg és sapi természetesen nem hiányozhat – még ilyen rohadt korán is felismerhetnek! A Rang Rover kulcsait felkapom, de megállok a mozdulat közepén.
   - Hova settenkedsz Hazza?
Zayn kérdése – sőt ébrenléte is – meglepetésként ér, főleg, hogy ő általában 9 óra előtt eltávolíthatatlan az ágya fél centis körzetéből. Nem sokon múlt, hogy a kulcsok hangos csörömpöléssel a földön kössenek ki – a többieket felverni pedig nem állt szándékomban!
   - Elrendezem a dolgokat! – felelem magabiztosan. Végre teljesen biztos vagyok magamban. Egyet végre le tudok zárni a nyitott kérdések közül! – Boldoggá teszem a menedzsmentet, titeket, visszaszerzem BooBeart és Ta…
   - Őt is! – Vágja rá Zayn. Igen, neki sincsenek jó emlékei VELE kapcsolatban. Se neki, se Pezz-nek… Sőt, rajtam kívül konkrétan semelyiküknek, de ez is csak az ő hibájuk. Mert nem is AKARJÁK megismerni, elfogadni meg főleg. De nekem már az is elég, ha velem szóba állnak. Ha visszakapom a barátaimat! A TESTVÉREIMET!
   - Zayn szólj Lounak, ha felkelt, hogy ő visz be titeket. Én má bent leszek!
Meg sem várom a reakciót – ugyan minek? Úgyis csak olyan kérdések lennének, amikre kb 5 óra múlva választ kap.
A stúdióba beérve Paul és a menedzsment többi tagja már vár. Mázli, hogy Lou még régebben megtanította ezt a dalt elzongorázni  – amit még rajongók nem hallottak, és a saját szerzeménye volt! – mert pont jól jött.
Körülbelül 4 percig tartott a bemutató, mikor befejeztem, néma csend volt. Csak néztek rám, mint Csillámpóni a villamosra.
   - Harry… - Krákog párat Paul. Nagy rá az esély, hogy most esett le neki, miről, kiről szól a dal. Viszont az elismerő csillogás a szemében megnyugtat. – Honnan van ez a szám? Pont ilyet kerestünk!
   - Az éjszakám ráment de… - Megállok húzni egy kicsit az agyát. Úgy érzem a fél Föld súlya esett le a vállaimról. Remélem ezzel megoldok pár problémát… - Én írtam Paul!
   - Ez komoly????
Szerintem nem túlzok, ha azt mondom a menedzsment álla a az épület pincéjében kötött ki.
   - Vigyétek át a technikusoknak. Ha megjönnek a fiúk kezdhetik tanulni! – Paul úgy osztogatja az utasításokat, hogy követni sem tudom. Ezek szerint a banda seggét megmentettem a szétveréstől, a sajátom úgy tűnik jelen pillanatban védve van… az ÖVÉ meg főleg. – Harry, mi is a címe?
   - Nem tudnak rólunk…

Csiripeltem egyet, aztán ölbe tett kézzel vártam a fiúkra…
Mikor megrezzent a telóm, abban a reményben kapom elő, hogy a fiúk az… De nem. Ő az!

„Jól vagy Hazza? Láttam mit raktál ki, megmagyarázod?
Örökké szeretlek <3”

Érdekes, hogy bár nem követ – mármint twitteren – de mindig nézi, hogy mit posztolok ki.
Épp írnám a választ, mikor befut négy enyhéén csapzott szupersztár. Mind a telefonját szorongatja, és ha jól látom, az előbb említett közösségi portál van megnyitva mindnek.
   - Harry mit jelent ez? – Kérdeznek rá kórusban. Szokásunk egyszerre beszélni, de ez most ijesztő volt!
Ahogy a képernyőre nézek, beigazolódik amit gondoltam! Azt a posztot nyomják konkrétan a képembe, amit még én raktam ki:

@HarryStyles Megmentettem a banda seggét! #TheyDon’tKnowAboutUs reméljük tarolni fogsz! ;)

   - Mint írtam, megmentettem a banda seggét!
Miközben válaszoltam nekik, NEKI is bepötyögtem a választ.

„De én el fogom mondani nekik,
El fogom mondani az egész világnak,
hogy az enyém vagy… Taylor
Örökké szeretlek<3”