2013. február 21., csütörtök

2. Fejezet


Salut!
Igen emberek, még élek...asszem.
Bocs, hogy nincs nagyon rész, de a másik blogomon is már szünet van – vizsgázok jövő héten.. irodalom -.- meg a gépem is hol használható, hol meg kivágható – mármint az ablakon, minimum.
Nem ígérem a kövit, mert igazából lesz amikor lesz – mert ugye, mikor  agépem rossz írni sem tudok :/ - de remélem nem nyírtok ki érte...
De elvileg ma még kirakok valamiiit *-*
Pusz és véleményt ;)
         Lily


2. Fejezet

   - Csini a francia bugyid!
   - Baszki Justin!!! – elfelejtettem bezárni az ajtót! Oh, hogy az a... Most komolyan PONT Justin előtt állok egy szál.. khm, szinte meszetelenül? PONT előtte? Remélem azért jól szórakoztok ott fenn!!! Merthogy Jus rohadtjól szórakozik az biztos! – Takarítsd el az arcodról azt a vigyort és húzás ki a fürdőből!
   - Most mért? Láttalak már így...
   - Igen Jus, láttál. – Felcsillan a szeme. Komolyan mondom, több perverzség ragadt ebben a fiúban, mint a másik kettőbe együdtvéve. Jó, azért nem, de nem sok hiányzik... Hm, el kell szomorítanom – pedig már látom a tévképzeteit, miszerint premierplánban nézheti végig ahogy fürdük -, így is elég hiányos öltözetben látott, ráadásul a második mondattal telibe talált... – DE, az azelőtt volt, hogy elmentél. Mikor még minden másképp volt!
   - De...
   - Nincs de Jus! Menj ki, vagy hívom a fiúkat!
Részemről lezártnak tekintem a vitát. Viszont ha nem megy ki, akkor tényleg hívom a fiúkat – őket ismerve pedig Jus nagyon gyorsan távoziok majd a szobából... Néha jól jön, hogy az a két marha ennyire véd.
  Nyílik az ajtó és megcsap a kintről beáramló hideg levegő, de még mindig érzem magamon a tekintetét. Tüntetőlegesen odamegyek a kádhoz és elzárom a vizet. Még mindig nem ment ki. Így játszunk? Legyen!
   - Öhm, Jus! – Fordulok hátra szempilla rebegtetve. Ez álltalában bejön a srácoknál – szerencsémre. Gyanum, miszerint tekintete rajtam csüng beigazolódott. Attól még, hogy adja a nagyfiút – 18 évesen ideje – az arcán elterjedő pír, és a szemében lévő csillogés kimutatja zavartságát. – h már ittvagy, leveszed a tüsfürdőm?

***

Végre kiment! Fene gondolta volna, hogy 10 percbe telik levenni, egy doboz tusfürdőt – igen, ebben volt szarkazmus! Jus annyit szerencsétlenkedett, hogy az már nekem volt kínos, nemhogy neki – tényleg gáz volt, mikor gyantát a fejére borította a nagy „igyekezetben”.

  A kádban ülve VÉGRE tudok gondolkodni egy kicsit. A múlton, a jelenen és a várható jövőn is.
   A múltam, aminek nagy részére nem emlékszem, a jelenem, amiben a ködös múltat kutattom, és a jövőm, amiben remélhetőleg már választ találok a kérdéseimre.
 A múltamban – mármint abban a részében, amire emlékszem – nagy szerepe van a három hülyegyereknek. Mindenhol ottvoltak. Az első kori balesetem, versenyem, amikor valami nem sikerült és kiborultam. Ott voltak mellettem a suliban, hozták a leckét mikor beteg voltam. Az első „csókomnál” és csókomnál, bálon, szakítás után... Ry és Chaz pedig akkor is, mikor kiborultam Jus távolléte miatt... Úgy érzem ők részesei lesznek az egész életemnek, hisz tesvéreim helyett testvéreimmé nőtték ki magukat. A jövőmben minden képlékeny, ködös és instabil. Minden, kivéve őket.

*kopp-kopp*

   - Tündérke csinálunk ebédet! – Kiabál be a csukott ajtón Chaz. Most komolyan mióta beszélgetünk mi csukott ajtón keresztül?! – Le...
   - Chazy, ha valamit szeretnél sajnos be kell jönnöd! – Enyhe célzás. Ha valami problémám van – és itthonvagyunk – a fiúk betuszkolnak a fürdőbe, kapok egy habos forrófürdőt, ők pedig leülnek a szauna mellé a padra. Nem vagyok szégyenlős – mármint előttük nem – így még soha nem volt probléma abból, hogy bentvannak míg fürdök/öltözök, sőt gyakran alszunk együdt is. Minket nem zavar, a többi ember véleménye meg nem érdekel.
Kuncogva nyit be a fürdőszobába, aztán mikor körbenéz hangosan is nevetni kezd.
   - Mi az a gyantafolt? – Nyögi ki két fuldoklás között. Hozzáteszem félmesztelenül – pontosabban egyszál boxerban. Fekete Kalvin Claine, ezt még én vettem neki. Szőkésbarna haja szanaszéjjel áll – tuti nélkülem párnacsatáztak!!! – hasán pedig ott virítanak szépen kidolgozott izmai. Komolyan mondom, ha nem ismerném még flörtölnék is vele.
   - Jus majdnem negyed órát baszakodott a tusfürdőm leszedésével, közben meg magáraborította.
   - Áh, értem a szitkozódást a fürdőnkből!
Jah, említettem már, hogy a fiúk annyira otthon vannak nálunk, hogy van egy saját, háromágyas szobályuk, a szekrényekben a cuccaik, ráadásul külön fűrdővel – persze nagyon ritkán használják a szobájuk. Mikor ittvannak álltalában együdt alszunk. Akkora franciaágyam van, hogy négyen bőven elférünk.
   - Mit szerettél volna mondani?
   - Jah! – Ez most komolyan elfelejtette?! Chaz banyek itt dícsérlek, erre magadat égeted? Gratula haver, te is meguntad a sorbanállást mikor az észt osztották... – Csináltunk ebédet, ha lejössz filmezünk is.
Uh, remélem a TED-et nézzük, annyira bírom azt a perverz macit! Ráadásul Just is említik benne – amin a fiúkkal elég gyakran kapunk röhögőgörcsöt.
   - Megvársz? Egy pillanat és végzek. – Mintr mondtam már, a fiúk nem udnak ellenállni a szempilla rebektetésnek és a bociszememnek. Chaz is csak vigyorogva hozzámvágja a Spongya Bobos törcsim. Ami így vizes is lett... Haver állhattál volna sorba még egy kicsit... – Jó, akkor most kérnék egy használható SZÁRAZ törcsit.
Míg Chaz a szekrényben kutakodik én leengedem a kádból a vízet, és elfújom azt az árválkodó, épphogy pislákoló illatgyertyát, amit még Szupersztár szerencsétlenkedésekor gyújtottam meg.
   - Hello Kitty vagy Twilight? – Szűrődik ki a szekrény méllyéről Chazy hangja. Innen nézve lassan átjut Narniába. De buli lenne, találkozhatnék Faunnal... Öhm, okééé... – Twilight jó lesz!
   - Te, ez mi? – Lóbál valamit a kezében, míg én megpróbálom felitatni magamról a vizet.
   - Mi?
Wow, ez még megvan?  Asszem egy éve vettem, mikor nagyon unatkoztam, de nem gondoltam volna, hogy van még belőle. Lehet, hogy anyu vett utánpótlást, mikor New York-ban voltunk. Belőle még ki is nézem – amilyen humorral rendelkezik.
   - Neked most komoly JB monogrammal és képpel ellátott... WC papírod van? – Röhögi el magát. Olyan furcsa hangokat ad ki, mint mikor egy bébifóka próbál felkúszni a jégtáblán. Nem tudja eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Bólogatok, de hang nem jön ki a torkomon. Némán röhögök, miközben könnyzek. Lehetséges ez egyáltalán? Hát, nagyon úgytűnik. – Van kedved beszivatni Szurtsztárt?
Bólintok.
A harc elkezdődött, Justin ajánlom, hogy jól húzd meg az öved, mert le fog esni gatyád! (érthetőbben: Kösd fel a gatyád helyett – mivel Justin gatyája álltanában a „térdénél” lóg – húzd meg az öved – mert ugye azzal tartja fenn a lényeges helyeken a nadrágot ß szerk. :D)

***

Miután véghezvittük a TERVet elégedetten ballagtunk le  alépcsőn – hozzáteszem furcs, hogy itthon Suprában mászkálok miközben „pizsiben” vagyok. Upsz! Most ugrik be, én még lógok Jusnak – vagy ink Ry lóg neki, de mindegy – egy Suprányi pénzel.
   - Ry, mire leérek legyen nállad a táskám! – Kiabálásomra csak röhögés a válasz, de ha jól hallom elindult az előszoba felé. És, igen! Gyanum beigazolódott, mert mire leértünk Ry mint egy hűséges kiskutyus – a hűséges félisten példa jobban illik ide – ott toporgott a lépcső előtt, kezében szorongatva azt a bizonyos táskát. Egy cuppanós puszi kíséretében elvettem tőle. – Kösz édes!
   - Édes? Mióta hívod te Ryt édesnek? – Jön ki Jus a nappaliból. Haja össze-vissza áll, és még vizes a zuhany utóhatásaként, kidolgozott felsőtestén is látni lehet elszórva egy-egy vizcseppet. Elég alulöltözött – ahogy a másik két egyén is. Hülye gondolat, de vajon hányan lennének most a helyemben? Egy szóbában a nagy JB-vel, Ryan Butlerrel és Chaz Somersel... Ráadásul mindegyik egyszál boxerban feszít a lakásomban. Más szempontból viszont...  Most komolyan 9 éves korunk óta együdt lógunk, minden balhét, szidást, sikert és kudarcot négyen éltünk meg. N ekem ez olyan alap dolog, mint másnak levegőtvenni. Természetes. – Brooke, kérdeztem valamit!
   - Öhm, bocsi, elbambultam! – Komoly elvörösödtem? Azt hittem ebből a korszakomból, úgy 3 éve. – Szóval elég régóta így hívom, Chazt meg...
   - Chazy maciii – Ry a hangomat utánozva(?), nyafogva lóg Chaz nyakában, aki – az ercából ítélve – nem tudja, hhogy sírjon vagy röhögjön. Esteleg kérdőre vonja „ott fenn” azokat akik épp nagyon jól szórakoznak a jelnetünkön.
   - Hé nem is ilyen a hangom!
   - Ááá, nem! – Ry erre a kijelentésre kapott a képébe kétoldalról egy-egy párnát, én meg elégedetten csapok bele Chzy macii (XD ez muszály volt ß szerk.) feltarott tenyerébe. Ry „szenved” egy sort..De rögtön abba is hagyta, mikor hülyén néztünk rá – vagyis épp hülyének néztük, de ez nem lényeg. – Megyünk kajálni?

***
Az egy dolog, hogy a fiúk úgy esznek, mint a malacok, az egy másik, hogy ezek hárman még évekig nem fognak felnőni, az meg egy harmadik, hogy rendetlenek. De az már – szerintem – tűrhetetlen dolog, hogy két perc alatt kajacsatába kezdenek, és a konyha úgy néz ki, mintha egy tornádó söpört volna végig rajta. A plafonon, sőt még a HŰTŐBEN(!!) is milánói van jó esetben már csak volt.

   - Kéész vagyunk! – Ront be a három IQ bajnok a nappaliba, de olyan sebességgel, hogy kettő rögtön pofára is esik a lépcsőnél (olyan a nappali, hogy 2 lépcsőt kell lemenni, mintha be lenne süllyesztve ß szerk.) a harmadik meg át rajtuk.
   - Ha kettővel több lenne az IQ-tok elmehetnétek sültkrumplinak.
   - Gonooosz! – Jön kórusban a válasz.
   - Nem, csak őszinte.

A fiúk – miután megcsikiztek, amit nem fejtenék ki, legyen annyi elég, hogy visítottam, sírtam és majdnem bepisiltem, amíg a három marha a kanapéhoz préselve kínzott engem – fáradtan bálmulják a Tvt, míg én a próbálok levegőt venni.
   - Unatkozoook!
   - Ryan, ne nyafogj! – Lassan ovónéninek érzem magam mellettük. Ha nem lennék korizó, lehet, hogy ovónőnek mennék – ilyen tapasztalattal simán felvennének... – Amúgy meg, nem csodálkozok rajta, hogy unatkozol.
  - Mért is?
  - Hát, csak azért... Mert  a kikapcsolt Tvben elég unalmas adás megy. – Ry csodálkozva néz rám, majd a Tvre, megint rám és megint a Tvre. Komolyan nem esett le neki, hogy a fekete képernyót nézi?
   - Brooke, te nem azt mondtad, hogy mesélsz valamit? – Tereli –elég hatékonyan- a témát Ry. Persze, ha más ég, akkor az rendben van, de ha ő, akkor inkább beszélgessünk másról... értem één... – Főlleg, hogy  mért van a medálod az ékszerészetben.
   - Elmeséljem? – Bősz bólogatás. Hogy félek-e? Rohadtul. Mi van ha nem fogadják el? Ha csúfolni fognak miatta? Ha szánalmasnak tartanak majd miatta... – De ígérjétek meg, hogy nem néztek rám másképp! Anyu úgy egy hónapja elmondta, hogy nem is az Ő lányuk vagyok és...

*Justin Bieber*

Elmondták neki. Pedig megígérték, hogy nélkülem nem. Legalábbis addig nem amíg ki nem derítek valamit a szüleiről. Hónapok, imétlem hónapok óta nyomozok, hátha találok valamit, de nem jutottam sokra...

   - Jus! Telefon! – Mozgatja Chaz az említett tárgyat az orrom előtt.
   - Kösz Bro, mindjárt jövök!

A kertbe kiérve nézem csak meg, hogy ki hív. Jé! Erről se hallottam egy ideje. Asszem abban a buliban találkoztunk utoljára amint Andy... nem is, a díjjátadón találkoztunk legutóbb!

   - Hali haver!
   - Hy Justin!
   - Mizu, mért hívtál?
   - Csak azért, mert a srácokkal itt vagyunk Kanadában egy darabig, lesz valami megnyitó. Ééés...
    - Igeeeen?
    - Azt szeretném kérdezni, hogy körbevinnél minket a környéken?
    - Holnap kilenckor a nagy Starbuck-ban?
-         Ott leszünk. Cső Bro...


   - Ki hívott?
   - Közöd Ryan?
   - Sok!
   - Ja, sok semmi... De az aztán rengeteg!
   - Na, most, hogy ezt megdumáltátok megtudhatnánk kivel beszéltél? – vagy valami ilyesmit akarhatott mondani Brooke, de a fiúk alatt összepaszírozva nem egyszerű artikuláltan beszélni.
   - Ja, csak...